Als u maar mijn salon komt:

Uitlaten/Voeren
 - Laat uw hond goed uit voor de behandeling,  het is niet prettig voor de hond als hij/zij met hoge nood op de tafel staat. 
Geef uw hond niet net voor u naar mijn trimsalon komt te eten, ook dit zal de hond niet als prettig ervaren worden als hij op de tafel staat.

Tijd
- Het zou fijn zijn als u minimaal 5 minuten voor de tijd van uw afspraak al bij mij bent met uw hond.

Opvang
- Als ik met u een tijd afspreek dat uw hond klaar zal zijn met de trimbehandeling en ik u bel/whatsapp dat u uw hond kan komen ophalen, verwacht ik dan ook dat u uw hond dan komt ophalen.(reistijd wordt hier niet bij mee geteld,maar ik heb in mijn salon geen wachtruimte voor uw hond, ik kan uw hond niet apart opvangen). Ik hanteer dan ook 30 minuten na mijn app/ telefoontje dat u dan ongeveer bij mij kunt zijn. Komt u na deze tijd uw hond pas ophalen,dan komt er een meerprijs bij voor de opvang.

Vlooien/medische afwijkingen
- Bij vlooien, loopsheid of andere medische afwijkingen zou u dit willen melden bij het brengen van de hond? Heeft uw hond vlooien dan ben ik helaas genoodzaakt hier extra kosten voor in rekening te brengen,aangezien ik dan de salon grondig moet behandelen voor eventueel verspreiding.

Prijs indicatie
- Ik kan een indicatie prijs aan u geven voor het trimmen van uw hond. Deze prijs zal gebaseerd zijn op een hond zonder klitten/vilt. Heeft uw hond veel klitten/vilt dan zal de prijs ook hoger uitvallen, omdat er meer werk/tijd in zal zitten om uw hond dan klit en vilt vrij weer aan uw mee te geven.

Ontevreden?
 - Mocht u niet tevreden zijn of is het niet naar wens neem dan contact met mij op dan zoeken we samen naar een goede oplossing.

Afspraak verplaatsen/afzeggen?
- Wilt u de afspraak verplaatsen of afzeggen, meld dit minimaal 24 uur van te voren. Zegt u na deze 24 uur uw afspraak af, dan ben ik helaas genoodzaakt om voor de gemiste afspraak kosten in rekening te brengen, namelijk 50% van de behandelprijs.

Ik kan namelijk niet meer zo kort ervoor een andere klant voor u in de plaats plannen.

- Komt u niet op uw afspraak zonder dat ik iets van u vernomen heb, dan zal ik de behandeling(kosten) alsnog moeten doorbereken.