Algemene voorwaarden.

Honden Trimsalon CreaDog.

Door het maken van een afspraak voor een trimbehandeling voor uw hond(en) gaat u automatisch akkoord met mijn voorwaarden.

Prijzen.

Prijsopgaven die ik geef op mijn website, online, telefonisch,e-mail of via welke communicatie dan ook zijn standaard prijzen door indicaties die gebaseerd zijn op:

*een onderhouden vacht.

*Klitten/vilt vrij

Als de vacht van uw hond hier het compleet tegenovergestelde van is, dan kost me dat meer werk/tijd en zal de prijs dus ook gebaseerd worden op tijd/werk en daardoor hoger zijn dan de standaard indicatie prijzen.

Overeenkomsten.

Overeenkomsten zijn bindend op het moment dat deze mondeling, schriftelijk( e-mail/whatsapp of welke manier van communicatie dan ook) tot stand zijn gekomen.

 Het brengen/halen van uw dier.

Uw hond wordt bij mij gebracht miniaal 5 minuten voor de geplande tijd van de afspraak.

Uw hond wordt op de afgesproken dag & tijd gebracht en gehaald. Reistijden worden niet meegerekend, maar mocht u uw dier veels te laat komen ophalen dan zal ik extra kosten in rekening moeten brengen voor de opvang van uw hond. 


 Aansprakelijkheid.

  De eigenaar is ten alle tijden zelf aansprakelijk als de hond in kwestie (tijdens een behandeling,buiten bij aankomst of vertrek) schade aanricht aan zichzelf, de trimster of aan een andere hond.

  Klachten.

  Klachten dienen ter aller tijden binnen 48 uur na de trimbeurt bij mij kenbaar te zijn gemaakt. En ik zal dan ook binnen een afzienbare tijd u een oplossing aanbieden , uiteraard in overleg met u.


  Het niet nakomen van de afspraak.

  Als de afspraak niet minimaal 24 uur van te voren wordt afgezegd dan zal CreaDog de rekening van de gehele behandelings kosten bij u verhalen te betalen. 

  Betaling

  Betalingen kunnen voldaan worden d.m.v meerdere mogelijkheden:

  *Contant

  *Pin

  *Tikkie

  Ter plaatse in mijn salon via de whatsapp(dus niet achteraf om misverstanden te gaan voorkomen).

   Privacyverklaring Trimsalon CreaDog

   Hieronder vindt u de privacyverklaring van mijn trimsalon CreaDog. Ik ben gevestigd aan de Willem van Oranjestraat 3 in Epe( Gelderland) en ik sta ingeschreven onder KvK-nummer 89025261.

    Persoonsgegevens

   Trimsalon CreaDog deelt geen persoonsgegevens van u met derden. De gegevens die ik van u krijg/heb zijn nodig voor mezelf, denk hierbij om u te contacteren voor de gemaakte afspraak, bij bijzonderheden of om een attentie te sturen voor u en/of uw dier, vervolgafspraak in te plannen (en voor eventuele bewijzen voor belasting aangiftes). In uiterste nood situaties voor het belang van uw hond, dat ik een dierenarts kan contacteren.Dit zijn de persoonsgegevens die ik verwerk in mijn klanten bestand:

   Familie naam, telefoonnummers, emailadres, wat gegevens van/over uw hond.

   U mag te allen tijde deze gegevens inzien en/of wijzigen.


   Haal & Breng service

   Bij haal & breng service zal eigenaresse Hermien Dokter ten alle tijden uw dier met volledige liefde en zorgzaamheid uw dier op komen halen en weer thuis te brengen. Ik ben niet verantwoordlijk voor eventuele complicaties onderweg op de weg of in de auto.(aanrijding of het niet wel worden van uw hond).